Σχεδίαση Ιστοσελίδων και Web Εφαρμογών

Για την παρουσία σας στον παγκόσμιο ιστό εμπιστευτείτε τους ειδικούς!

 

 

Τι δεν θα κάνουμε για σας!

Στον χώρο του web design τις υποσχέσεις για υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα, υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης κλπ μπορείς να τις βρείς στην καμπάνια αυτοπροώθησης σχεδόν κάθε εταιρίας που ασχολείται με το αντικείμενο. Στην Connect I.T τρέφουμε μεγάλη υπερηφάνια για τις υψηλές προδιαγραφές του λογισμικού που παράγουμε γενικότερα και ο τομέας της σχεδίασης ιστοσελίδων και ανάπτυξης web εφαρμογών δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι αυτό και θα σας δώσουμε μια σειρά απο υποσχέσεις σχετικά με το τι δεν θα κάνουμε για την ιστοσελίδα σας... 

 

  • Δεν θα σχεδιάσουμε ένα εντυπωσιακό website που θα "αναβοσβήνει" σαν το Tokyo το βράδυ! Μπορεί να είναι εντυπωσιακό αλλά ο επισκέπτης θα φύγει πριν διαβάσει τα σημαντικά πράγματα που έχετε να του πείτε!
  • Δεν θα σχεδιάσουμε ένα εντυπωσιακό website που θα αναγκάζει τον επισκέπτη να περιμένει μέχρι να φορτώσει το επιπέδου HollyWood flash intro! Ναι θα είναι εντυπωσιακό και αυτό αλλά αν δεν είστε μονοπώλιο στον τομέα σας υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο επισκέπτης να μην περιμένει! 
  • Δεν θα σχεδιάσουμε ένα εντυπωσιακό website που θα θυσιάσει έστω και στο ελάχιστο την λειτουργικότητα του χαρην της αισθητικής. Κανένας επισκέπτης δεν επισκέπτεται μια ιστοσελίδα με κύριο σκοπό να θαυμάσει την αισθητική της!
  • Δεν κάνουμε BlackHat SEO! θα σας ανεβάσει στο Google στην πρώτη θέση για μερικούς μήνες αλλά μετά θα βρεθείτε στην 20ή σελίδα.

     

Τι θα κάνουμε για σας;

Θα σχεδιάσουμε μια ιστοσελίδα λειτουργική, αισθητικά ελκυστική, που θα σέβεται τον επισκέπτη και θα εξυπηρετεί τον κύριο σκοπό της: Να είναι μια γέφυρα αμφίδρομης επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον επισκέπτη! Ξεκινώντας από την ανάλυση των στόχων της παρουσίας σας στον παγκόσμιο ιστό θα σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας ή την web εφαρμογή σας με γνώμονα την  καλύτερη δυνατή επικοινωνία και διάδραση με τον χρήστη.

 

Είστε έτοιμοι να προχωρήσουμε;