Υπηρεσίες Streaming

Οι υπηρεσίες streaming της Connect I.T αφορούν audio και video streaming και απευθύνονται κυρίως σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που επιθυμούν να μεταφέρουν το πρόγραμμα τους στον παγκόσμιο ιστό.

 

 

 

 

Τι μπορούμε να σας παρέχουμε;

Η Connect I.T μέσω του NameDomain παρέχει ευέλικτα πακέτα για την διαδικτυακή εκπομπή του οπτικοακουστικού υλικού σας, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Για να δείτε τα προκαθορισμένα διαθέσιμα πακέτα υπηρεσιών streaming που παρέχονται μπορείτε να επισκευτείτε το σημείο λιανικής πώλησης προϊόντων web hosting , video και audio streaming της Connect Ι.Τ.

 

 

Επιπλέον η Connect I.T παρέχει και ολοκληρομένες λύσεις που καλύπτουν την εγκατάσταση τερματικού εξοπλισμού και λογισμικού στον χώρο σας καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης για την διασφάλιση της καλής λειτουργίας του. Αν το τεχνικό σας τμήμα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, είμαστε κοντά σας για να σας παρέχουμε συνολικές και ολοκλήρωμενες λύσεις για την κάλυψη τους.

 

Συνδυαστικές Λύσεις


Αξιοποιόντας το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτουμε μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρομένες λύσεις που ξεπερνούν τους συνήθεις περιορισμούς των ανταγωνιστών μας. Αξιοποιόντας τα προϊόντα multiconn και multiconn3G μπορούμε να σας παρέχουμε την δυνατότητα κινητών μονάδων αναμετάδωσης εικόνας και ήχου καθώς και video streams που φτάνουν μέχρι και τα 4096Kbps.

 

Επιπλέον το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Connect I.T βρίσκεται κοντά σας για την ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων. Αν οι ανάγκες σας δεν μπορούν να καλυφθούν από τις ήδη διαθέσιμες υπηρεσίες και προϊόντα μας ελάτε σε επαφή μαζί μας, περιγράψτε μας τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση για την κάλυψη τους.