Υπηρεσίες WEB από την Connect I.T

Αξιοποιόντας τεχνολογίες αιχμής το τμήμα υπηρεσιών WEB της Connect I.T μπορεί να καλύψει και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας!

 

 

 

Τι μπορούμε να σας παρέχουμε;

Αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις! Οι υπηρεσίες WEB της Connect I.T καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.  Εκτείνονται από την στρατηγική σχεδίαση της παρουσίας σας στον παγκοσμίο ιστό μέχρι και την ανάπτυξη εξειδικευμένων web εφαρμογών, υπηρεσίες streaming ήχου και εικόνας και φιλοξενεία των εφαρμογών αυτών στα Data Center μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Δείτε τι καλύπτουμε πιο αναλυτικά!

Στρατηγική σχεδίαση και ανάπτυξη της παρουσίας σας στον παγκόσμιο ιστό!  Μια ιστοσελίδα δεν είναι ένα ψηφιακό διαφημιστικό έντυπο, πρόκειται για μια διαδραστική εμπειρεία και μάλιστα μια διαδραστική εμπειρία που χειρίζεται και κατευθύνει ο θεατής. Στην Connect I.T δεν σχεδιάζουμε ούτε σαν γραφίστες, ούτε σαν διαφημιστές. Σχεδιάζουμε σαν web developers. Όταν σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας πέρνουμε υπόψη μας το πόσο λειτουργική θα είναι η ανανέωση του υλικού για εσάς, την σχέση που θα χτίσει με τις μηχανές αναζήτησης και την λεπτή ισοροπία περιεχομένου και αισθητικής, αλλά ο κύριος γνώμονας μας είναι η εμπειρία που θα αποκομισεί ο χρήστης  που την επισκεπτεται.   

 

Ανάπτυξη Web Εφαρμογών και Εφαρμογών Ηλεκτρονικού Εμπορίου.  Το τμήμα ανάπτυξης υπηρεσιών WEB αναλαμβάνει την ανάπτυξη σύνθετων εφαρμογών WEB καθώς και εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου. Αξιοποιόντας τεχνολογίες αιχμής και με την υποστήριξη της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης μπορούμε να αναλάβουμε για λογαριασμό σας την σχεδίαση και ανάπτυξη σύνθετων και εξειδικευμένων εφαρμογών WEB. Μη προσαρμόζετε τις ανάγκες σας, αφήστε τους ειδικούς μας να προσαρμόσουν τον παγκόσμιο ιστό σε αυτές!

 

Φιλοξενία Ιστοσελίδων και Web Εφαρμογών.  Η Connect I.T μέσω του NameDomain παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, web εφαρμογών και εκχώρησης ονομάτων χώρου.  Αν ενδιαφέρεστε για φιλοξενία Web Εφαρμογών με μεγάλες απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ, μνήμη, δικτυακών πόρων  ή χωρητικότητας δεδομένων, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στις υπηρεσίες Data Center της Connect I.T.

 

 

Υπηρεσίες streaming εικόνας και ήχου. Οι υπηρεσίες streaming εικόνας και ήχου απευθύνονται σε ραδιοφονικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Η Connect I.T μέσα απο αυτές τις υπηρεσίες σας δίνει την δυνατότητα να μεταφέρετε την οπτικουακουστική εμπειρία που παρέχετε στους ακροατές σας ζωντανά στον παγκόσμιο ιστό!