Υπηρεσίες Data Center χωρίς Υποστήριξη

Έχετε ήδη το εξειδεικευμένο προσωπικό που θα αναλάβει την διαχείρηση των server σας;

Εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε όλα τα υπόλοιπα!

 

 

 

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας;

Απο την ενοικίαση ή αγορά του εξοπλισμού εώς την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος της επιλογής σας μπορούμε να σας απαλάξουμε απο τα περιτά βάρη και διαδικασίες που απαιτούνται μέχρι ο server σας να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τις εφαρμογές σας!

 

Δείτε αναλυτικά τι παρέχουμε:

Data Center

Οι server σας μπορούν να φιλοξενηθούν σε Data Center σε Ελλάδα , Ευρώπη ή Αμερική ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Όλοι οι χώροι φιλοξενίας είναι ειδικά διαμορφομένοι και παρέχουν εγγυημένη ενεργειακή παροχή , συστήματα κλιματισμού και ασφάλεια για τα υπολογιστικά σας συστήματα.

 

Ηardware

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε VPS, Dedicated Server(s) και Cloud. Όλα τα συστήματα που παρέχουμε είναι υψιλών προδιαγραφών και είναι πάντοτε άμεσα επεκτάσιμα κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Για την αντιμετώπιση προβλημάτων hardware σας παρέχετε 24x7 διαθέσιμος μηχανικός μέσω του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της Connect I.T.

 

Bandwidth

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε shared και dedicated. Το shared bandwidth είναι bustrable και χρεώσιμο με τον αλγόριθμο του 95th percentile ή και με την δυνατότητα χρέωσης ανα GB στην περίπτωση που πρόκειται για VPS. Για τους server που φιλοξενούνται σε Data Center στην Ελλάδα υπάρχει δυνατότητα επιλογής παρόχου μέλους του GR-IX.

 

Λειτουργικό Σύστημα

Εάν το επιθυμείτε ο server σας μπορεί να ενεργοποιηθεί με προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και διανομών για τον server σας. Συμβουλευτείτε το F.A.Q. για ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζουμε.